Indlæg

Sådan kan en prøveperiode give dig adgang til gratis streaming

I de kolde og lange efterårs- og vintermåneder kan det være rart at slappe af i stuen med noget godt og forskelligt indhold. Streamingtjenesterne kan være dit go-to, hvis du gerne vil komme godt igennem de mørkere måneder og er ved at være træt af de dyre priser på det normale flow-tv.
Bedre endnu, så kan du faktisk spare en del penge, da du mange steder kan få gratis streaming ved at tilmelde dig en prøveperiode hos forskellige udbydere.

Hvor kan jeg få adgang til gratis streaming via en prøveperiode?

Det første, du skal gøre, i jagten på gratis streaming er at finde og identificere hvilke sider, der tilbyder dig en gratis prøveperiode. En ekstra hjælp kan være at notere ned, hvor længe prøveperioderne er, så du kan holde styr på, hvornår du skal opsige dit abonnement igen for ikke at skulle betale for det.

En del af de streamingtjenesterne på det danske marked tilbyder en gratis prøveperiode for nye brugere. Undtagelserne er bl.a. Netflix, der ikke længere tilbyder en gratis prøveperiode, og DPlay, hvor den første måned nu koster 1 kr., så den er stadig næsten gratis.

Den korteste prøveperiode tilhører Hayu, der tilbyder 7 dages gratis streaming med deres prøveperiode. Derefter kommer Viaplay og C More, som begge tilbyder en gratis prøveperiode på 14 dage. TV2 Play, HBO Nordic, og SF Kids tilbyder de længste prøveperioder på 30 dage.

Så for at opnå gratis streaming, kan du gå ind på alle disse sider. Vælge, at du vil tilmelde dig et abonnement. Derefter vælge, at det skal være et abonnement med prøveperiode. Husk at notere længden og slutdatoen på prøverperioden ned. Og når din prøveperiode rammer sin sidste dag, så husk at opsige dit abonnement.

Sådan kan du klare dig gennem efterår og vinter med streaming for kun 1 kr.

Med alle de ovenstående tilbud, kan du faktisk klare dig igennem størstedelen af efteråret og vinteren med streaming for kun 1 kr. Det kræver dog, at du ikke tidligere har benyttet dig af nogen af de streamingtjenester nævnt ovenfor, da du så ikke kvalificerer dig til en prøveperiode hos dem.

Med start i oktober ser din kalender nogenlunde sådan her ud:

  1. oktober: Tilmeld dig Viaplays prøveperiode.
  2. oktober: Opsig dit abonnement hos Viaplay. Tilmeld dig C More.
  3. oktober: Opsig C More. Tilmeld dig HBO Nordics prøveperiode.
  4. november: Opsig HBO Nordic. Tilmeld dig DPlays prøverperiode for 1 kr.
  5. december: Opsig DPlay. Tilmeld dig TV2 Plays prøveperiode.
  6. januar: Opsig TV2 Play. Tilmeld dig SF Kids’ prøveperiode.
  7. februar: Opsig SF Kids. Tilmeld dig Hayus prøveperiode.
  8. marts: Opsig Hayu.

Så er du kommet godt igennem efterår og vinter uden særligt store streamingregninger.

Comments Off on Sådan kan en prøveperiode give dig adgang til gratis streaming