Indlæg

Vækst din virksomhed sikkert med vikarer

Det kan være en god idé som virksomhed at være tilknyttet et vikarbureau. På den måde kan du undgå at mangle arbejdskraft på de dage, hvor medarbejderne er sygemeldte. 

 

Hvis du skal tilknytte din virksomhed til et vikarbureau, så skal du finde et passende bureau, der udbyder vikarer indenfor for netop dét felt, som din virksomhed har brug for. Her får du et oplagt bud på et vikarbureau, der udbyder arbejdskraft inden for mange forskellige felter og brancher. 

 

Tilknyt din virksomhed til Norstaff

Er din virksomhed ramt af sygdom eller skæve normeringer, skal du overveje at tilknytte virksomheden til vikarbureauet Norstaff. Bureauet kan både fungere som en effektiv ”brandslukning” de dage, hvor der er ekstra brug for hjælp, og som en fast del af vagtplanen for at få det bedste ud af dine fastansatte medarbejdere.

 

Gør det nemt at have vikarer i teamet

Det kan være en god idé at gøre det nemt for vikarerne at finde ud af, hvad de skal gøre, når de møder op. Er din virksomhed eksempelvis noget inden for IT, kan det måske være svært for vikarerne at vide, hvad deres arbejdsopgaver er, og hvordan de skal tilgå dem. 

 

Her kan det være en god idé, hvis der på forhånd er skrevet og eventuelt printet en række dokumenter, der forklarer de programmer, vikaren skal bruge på computeren.

 

Hvis vikardækning er en fast del af vagtplanen, så kan man med god planlægning tilgodese, hvordan vikarerne skal sættes ind i deres arbejdsopgaver, og hvem der skal varetage ansvaret for dette. 

 

Skal vikaren fungere som en ”brandslukker” er det en god idé, at der er lagt en plan for, hvem der skal guide vikaren. Her er der ofte mindre god tid til planlægningen, og så er det en god idé, at der er en bestemt person, der skal varetage at sætte vikaren ind i hans eller hendes opgaver, så der ikke bliver spildtid.

 

Et godt arbejdsmiljø giver god vækst

Noget af det vigtigste for en virksomhedsejer er at virksomheden kører godt, og at man har dygtige medarbejdere. En god måde at sikre at disse krav bliver opfyldt, er ved at have et godt arbejdsmiljø. Glade medarbejdere arbejder bedre. Du kan tjekke arbejdstilsynets råd og regler her: https://at.dk

 

Udover at et godt arbejdsmiljø giver god vækst, så giver det også glade medarbejdere, og det er alle interesserede i.

Comments Off on Vækst din virksomhed sikkert med vikarer