Indlæg

Er Chapter en god app til lydbøger?

Lydbøger er blevet vældig populære på det seneste, da det er meget nemmere end traditionelle bøger, som vejer og fylder og koster mange penge. Mange vælger lydbøger, da de kan lave andre ting imens såsom at køre bil, vaske tøj eller lave mad. Det giver mulighed for at nå flere ting om dagen, da tid er en meget knap ressource for os alle sammen.

I og med, at lydbøger er blevet meget populære for tiden, er der også rigtig mange muligheder for dig som forbruger. En af disse muligheder er Chapter. Chapter er en nylanceret app til lydbøger i Danmark og er blandt andet ejer af Gyldendal. Denne app er en fremragende mulighed for at lytte til lydbøger, og dette kan gøre til et billigt abonnement til blot 69 kr. om måneden.

Hvorfor lydbøger?

Lydbøger giver dig muligheden for at lave flere ting på en gang og derfor, giver dig mere tid i hverdagen. Derudover bruger man normalt tid på at hente og aflevere bøger, og når man er færdig med en bog, får den blot lov til at stå at fylde og samle støv. Med et abonnement til Chapter skal du ikke til at bøvle med alt det ovennævnte og overvej, hvor mange bøger du kan lytte til på en måned i forhold til normal læsning – og så kan det gøres til 69 kr, hvor en bog normalt koster 300 kr. (der sparer du 231 kr.)

Hvad kan Chapter ellers?

Chapter er ikke blot en app til lydbøger, men også anvendes til e-bøger, som er ligesom dine traditionelle bøger, blot på en computer, tablet eller smartphone – pærelet. Nogle gange kan det også hænde, at dit lokale bibliotek ikke har netop den bog, som du gerne vil læse, men med Chapters brede sortiment, kommer du næppe til at stå i den situation igen.

Appen Chapter kan både benyttes af Android og IOS brugere, og appen tilbyder, at du kan downloade lydbøger og e-bøger til offline brug. Hvis du ikke er helt overbevist, om at du skal benytte dig af Chapter, så har du mulighed for at få en prøveperiode på 21 dage uden binding – så hvorfor ikke prøve?  Derudover har du mulighed for at købe større pakker, som er beregnet til mere end 1 bruger, som dermed gør det endnu billigere, end det i forvejen er. Så, hvis i er en hel familie på 4 personer, så kan det gøres til 47 kr. pr. mand. Det bør også nævnes, at Chapter belønner sine trofaste kunder med en besparelse på 15 procent årligt. Dette betyder, at I kan komme helt ned på 40 kr. om måneden pr. person. Ekstrem billigt!