Indlæg

Opdater din WordPress hjemmeside med dette gratis tema

Det kan være problematisk for mange at vedligeholde deres hjemmeside lavet med WordPress, hvis det drejer sig om det visuelle. WordPress er kendt for at gøre det nemt for folk at håndtere indholdet, men der har desværre ikke været så meget fokus på selve designet af hjemmesiden.

 

I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du med et gratis WordPress tema kan opdatere og vedligeholde din hjemmeside på en meget nem måde – uden at bruge for lang tid på det. Helt specifikt er der tale om den gratis Elementor version, man kan hente igennem WordPress’ bibliotek.

 

Sådan får du Elementor gratis

Det meget populære WordPress tema kaldet Elementor kan downloades kvit og frit direkte på deres hjemmeside eller igennem WordPress’ bibliotek. Du kan komme i gang ved at hente Hello Elementor (tema) samt Elementor (plugin) ved at gå ind på teamer og plugins på din hjemmeside. Du finder disse punkter i den vertikale menu, når du er logget ind som administrator på din hjemmeside.

 

Efter du har hentet ovenstående ting, så skal du blot aktivere dem. Dette kan du gøre, efter du har hentet dem. Alternativt kan du gøre det manuelt ved at gå ind på teamer og plugins.

 

Dette kan du med den gratis version af Elementor

Den gratis version af Elementor kan rigtig mange ting, og det er nok funktionalitet for mange brugere. Hvis din nuværende hjemmeside kun indeholder basale ting som overskrifter, tekst og billeder, så er denne version sandsynligvis nok for dig. Skal du bruge mere avancerede moduler, så bør du nok opgradere til Elementor Pro.

 

For lige at gentage, så kan du sagtens opbygge en basal hjemmeside med den gratis version af Elementor. Du har dog ikke mulighed for at anvende skabeloner, da disse kun er tilgængelige for betalende brugere af Elementor.

 

Opgradering til Elementor Pro

Hvis du ønsker at opgradere til Elementor Pro, så kan dette gøres for blot 49 dollars om året for den billigste pakke. Den billigste pakke giver dig en licens til én hjemmeside, og det er nok for de fleste. Omregnes dette til danske kroner, så bliver det cirka 300 kroner om året. Det er ikke så meget i forhold til, hvad du får for pengene.

Elementor Pro giver dig adgang til al funktionalitet – herunder skabeloner. Skabeloner kan være meget brugbare for folk, der ikke ønsker at opbygge deres hjemmeside fra bunden, men samtidig ønsker at denne skal være moderne og se godt ud. På nuværende tidspunkt findes der over 300 forskellige skabeloner, du kan anvende frit, hvis du køber Elementor Pro.

 

Gratis Elementor kan rimelig meget i forhold til standardfunktionerne i WordPress, men Elementor Pro kan selvfølgelig meget mere. Hvis du vil se alle forskellene på de to versioner, så kan du læse mere her.

Comments Off on Opdater din WordPress hjemmeside med dette gratis tema