Indlæg

Hvilken app er bedst når det kommer til lydbøger?

Vil du gerne i gang med at lytte til flere lydbøger og vil du gerne finde en rigtig god app, hvor du kan gøre det på? I så fald er dette den helt rette artikel for dig!

Hvilken app der er den bedste for dig kommer an på en række forskellige faktorer, såsom pris og hvilket sprog du gerne vil lytte på. I denne artikel kommer vi mere ind på begge af disse ting.

Hvad skal den koste?

Gratis lydbøger er nemt nok at finde. I dag findes der dejligt mange apps, hvorigennem man kan finde lydbøger ganske gratis! Nogle af disse lydbøger er i det offentlige domæne og det er netop derfor, at disse apps kan dele dem helt gratis.

Du kan alternativt også vælge at låne lydbøger gennem bestemte apps fra dit lokale bibliotek. Gå ind på dit biblioteks hjemmeside for at se mere om denne mulighed. Ofte er det ikke så svært at finde ud af og på den måde kan du få adgang til nogle lidt nyere titler end dem, som befinder sig i det offentlige domæne.

Du kan naturligvis også vælge at bruge en mindre mængde penge i måneden og finde bøger gennem betalte apps. Ofte skal man betale for disse apps på månedsbasis og på den måde kan man altså også få adgang til rigtig mange gode bøger.

Hvilket sprog skal du lytte på?

Jo flere sprog du kan, jo flere lydbøger har du også at kan lytte til. Det er især meget praktisk, hvis du er god nok til engelsk at du kan lytte til lydbøger på dette sprog. Der er dejligt mange lydbøger at finde på engelsk gennem diverse gratis apps. Det er derfor helt aktuelt at undersøge denne mulighed, hvis du er ganske god til engelsk.

Hvis du derimod kun kan dansk, så er du en smule mere begrænset. Du har dog stadig mulighed for at låne en del bøger gennem dit bibliotek, som du kan lytte til imens du er i bilen eller på vej på arbejde i toget.

Du kan også finde nogle få betalte apps, som du kan lytte til danske lydbøger igennem. Her kan du også finde diverse bøger, som er blevet oversat fra engelsk til dansk.

Uanset om du vælger en gratis eller betalt app, så er det vigtigt at overveje hvilket sprog der snakkes.

Comments Off on Hvilken app er bedst når det kommer til lydbøger?