Indlæg

Top 5 Skrivebordsgadgets

Hvis man studerer, arbejder, eller bruger meget tid på at spille spil på computeren, tilbringer man ofte mange timer foran computeren, og så kan det især være en super god idé at have et par skrivebordsgadgets som man kan bruge i pauserne.

Disse gadgets fylder ikke særlig meget, og sørger på samme tid for at man kan tænke på noget andet end arbejde i pauserne. Gadgets til skrivebordet kan både virke som et værktøj til afstresning, ekstra underholdning, eller endda hjælpe dig med at øge din kreativitet i pauserne. Vi har samlet 5 af de sjoveste og smarteste gadgets som du kan bruge direkte fra skrivebordet.

Hvis du er på udkig efter en gave til ham der har alt, vil du helt garanteret kunne finde den perfekte gave lige her, som han helt sikkert ikke har i forvejen.

  1. Sudoku Cube

De helt normale Rubiks cubes har været populære i mange år nu. Hvis du kunne lide at løse de gamle Rubiks Cubes, og hvis du kan lide at løse Sudoku, vil du helt sikkert kunne få massere af sjov og underholdning ud af denne cube.

Sudoku Cuben er en blanding mellem en Rubiks Cube og et Sudoku Puslespil – på denne cube er alle farverne byttet ud med tal.

  1. Newtons Vugge

Du har muligvis set denne gadget før, uden egentlig at vide hvad den hedder. Newtons Vugge er en fascinerende og flot gadget til skrivebordet, der er blevet set i flere forskellige film, hvor den faktisk er blevet brugt som en dekoration på kontoret, eller som en skrivebordsgadget.

  1. Magnetisk Kosmos

En vidunderlig og spænende gadget der minder meget om Newtons vugge, men er fascinerende på sin helt egen måde. Denne Magnetiske Kosmos, drejer og kredser omkring centralstjernen ved hjælp af kinetisk energi. Den er super fed, moderne og passer ind i de fleste designs.

  1. Antistress Pølsen

Hvis du er fan af fidget toys og anti-stress legetøj, kan du næsten ikke andet, end at elske Antistress Pølsen. Når man lige kigger på den første gang, kan man måske godt lige blive i tvivl om det er en ægte pølse eller ej, men bare rolig, det er bare legetøj! Antistress pølsen skal nok sørge for massere af underholdning foran skrivebordet, og alle andre steder.

  1. Minigolf Til Skrivebordet

Start dagen ud med en hole in one!
Hvis du elsker at spille minigolf, passer denne gadget helt perfekt til dig. Minigolf spillet sørger for massere af ekstra underholdning når du holder pause fra arbejdet og lektierne, men kan også sagtens bruges som et afstresningsværktøj, til når du trænger til at tænke på noget andet. En super fed og sjov gadget til skrivebordet, som sørger for timevis af sjov.