Indlæg

Beslutninger om den rigtige inkjet printer til din virksomhed

Det er meget arbejde at drive en virksomhed. Der skal træffes en million beslutninger, store som små. En af disse beslutninger er, hvilken type printer du skal bruge til dine virksomhedsbehov. Skal du vælge en blækprinter eller en laserprinter? 

Hvis du beslutter dig for en blækprinter, er der stadig flere valg, der skal træffes. Hvilken størrelse? Hvilke funktioner? 

I dette blogindlæg gennemgår vi de forskellige typer inkjet printere, der findes på markedet, og hjælper dig med at beslutte, hvilken type der passer til din virksomheds behov.

En vigtig del i en mere papirløs verden

I en stadig mere digital verden kan det virke som om, at printere er ved at blive forældede. Men på mange kontorer er de stadig en vigtig del af arbejdsdagen. Printere giver medarbejderne mulighed for hurtigt og nemt at udskrive dokumenter. 

Og de giver en fysisk kopi af vigtige filer i tilfælde af computerfejl. Desuden er nogle virksomheder stadig afhængige af papirudskrifter, så printere er nødvendige for at overholde reglerne. Selv om det er rigtigt, at mange kontoropgaver kan udføres elektronisk, er printere stadig en vigtig del af ethvert kontor.

Inkjet printeren: En forbedret faktor til det moderne kontor

Inkjet printere er kommet langt i de seneste år. De er nu mere overkommelige og tilbyder flere funktioner end nogensinde før. Når du skal beslutte dig for den rigtige inkjet printer til din virksomhed, er der tre hovedfaktorer at tage hensyn til: pris, hastighed og udskriftskvalitet. 

Lad os gennemgå hver enkelt faktor, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvilken printer der er den rigtige for dig.

Pris

 Inkjet printere kan prismæssigt svinge. Det er klart, at du får flere funktioner, jo højere du stiger i pris. Men selv de mest grundlæggende inkjet printere kan klare de fleste forretningsmæssige behov. Så det kommer i virkeligheden an på, hvor meget du er villig til at bruge.

Køb inkjet printer hos XP Digital.

Hastighed 

Når det gælder hastighed, er inkjet printere ikke lige så hurtige som laserprintere. De er dog blevet hurtigere i årenes løb og kan nu udskrive op til 20 sider pr. minut (ppm). Hvis hastighed er et vigtigt aspekt for din virksomhed, er en laserprinter måske en bedre løsning. De fleste virksomheder vil dog finde ud af, at en inkjet printer opfylder deres behov for hastighed helt fint.

Udskriftskvalitet

 Inkjet printere er kommet langt med hensyn til udskriftskvalitet. De kan nu producere udskrifter, der kan konkurrere med dem fra en professionel udskrivningstjeneste. Hvis udskriftskvaliteten er vigtig for din virksomhed, skal du sørge for at vælge en inkjet printer med højere dpi (dots per inch) for at få skarpere udskrifter.

 

Et godt match til dine forretningsbehov

Der er mange faktorer at tage hensyn til, når du skal vælge en inkjet printer til din virksomhed. Pris, hastighed og udskriftskvalitet er de tre vigtigste faktorer. Der er dog mange andre faktorer, som kan være vigtige for dig, f.eks. trådløs tilslutning og mobile udskrivningsmuligheder. 

Lav din research, og beslut dig for, hvilke faktorer der er vigtigst for dig og dine forretningsmæssige behov. 

Når du har besluttet dig for den rigtige inkjet printer til din virksomhed, kan du nyde godt af den bekvemmelighed og de besparelser, der følger med at eje din egen printer!

Comments Off on Beslutninger om den rigtige inkjet printer til din virksomhed