Overvejelser omkring outsourcing af vores nye mobilapp

På arbejddet har vi mega at se til, idet vi er specialister i app-udvikling inden for alle områder, hvilket er yderst vellidt i disse tider. Af denne grund søger jeg nogle ydelser, der bør kunne støtte os. Jeg nærlæste i weekenden om app udvikling android, og det bør kunne være en lettelse for vores arbejdspres. Men vi har firmaets website i Drupal, så på hjemmesideområdet er vi til alt held hjulpet så meget som muligt, da Drupal er så stærkt et værktøj, plus at Drupal samtidig er en virkelig økonomisk løsning, idet det er et såkaldt open source system. Det er derudover til en hver tid komplet updated, og man kan få akkurat de CMS-moduler, der er bedst for stedets funktionalitetsbehov.

Og så i retning af outsourcing, som jeg egentlig ville fortælle om. Med de forskellige produktløsninger, som jeg har itl opgave at hoste op med, er der tit behov for betydelige mængder html arbejde. Og netop her ville sikker outsourcing til Indien eller Kina være en oplagt mulighed. De er særdeles erfarne i Kina og satser stort på IT-området, og vi kan sådan set få vores egen fuldtidsudvikler samt dansk projektledelse. Dette er vigtigt, på grund af hvis jeg har projekter kørende m. kontinuerlig udvikling af nye features, må outsourcing til Kina være oplagt, mens arbejdsbyrden er betydeligst.

Selvfølgelig må jeg ikke brokke mig over, at firmaet har travlt på grund af forretningens app udvikling. Tiden er så meget med os, hvor mange forskellige forretningsområder er syge efter at få lavet en app. Det faktisk er til mange lige fra mange servicehverv, online shops, nyhedstjenester samt blandt andet diverse spil. Da det er meget populært, idet man anvender telefon & tablet alt det, vi gør, så det skal være enkelt at have acces til de respektive steder foruden services af forskellig slags.