Min ven har igen haft knæk så nu skaffer vi en alarm

For to uger siden da mig og min familie kom hjem efter en weekend i sommerhus havde vi haft tyveri i vor hus. Ransmændene havde gennemrodet alt og snuppet vores kontanter, designermøbler og Ipads og tre Mac computere. Det er ikke første gang at det er hændt men hver gang er det lige uhyggeligt. Sidste gang det skete havde tyveknægtene ikke indvendt huset men bare stålet vor Verner Panton lamper og vores ene kogle i kontoret. Men dette bræk forekom virkelig mindre forudbestilt og det tog os flere dage at få opgjort hvad der var blevet taget. Tyvene havde bare tømt samtlige skuffer og skabe ud på parketgulvet, ja endda bryggerset havde tyvene gennemsøgt.

Den gang da vi købte vores hus for et år siden var der nemlig allerede indsat alarmer samt trådløs alarm hvilket vi naturligvis lod være. Dog lader det ikke til at det reagerer super godt længere. Af samme grund har jeg bestemt mig for at købe nogle bedre gsm alarm. Min bror har foreslået en variant men vi tænker nu alligevel at høre vor naboer hvilken slags alarmsystemer de anvender. Vores forsikringsselskab har foreslået at vi får låsetøj på alle vores døre og vinduer så det bliver sværere for røverne at lave en exit. Jeg er dog overhovedet slet ikke begejstret for ideen om at familien faktisk skal være låst inde sammen med tyveknægtene hvis de begår indbrud imens vi snorksover.

Familien har behov for en alarm der er tilknyttet vor telefoner. Derved kan vi nemt se hvis der er selvbudne fremmede imens familien er på ferie eller i koloni. Desuden er det smart at man kan se om alarmen er startet så man kan ringe til naboerne, så de kan få fat på ordensmagten. Det er også ret vigtigt at vi erhverver en tyverialarm som vor rollinger uden problemer kan bruge. De kommer trods alt hjem fra skole en halv time inden min hustru og jeg cykler hjem fra kontoret. Alarmen skal være nem at anvende men på samme tid skal alarmen ligeledes være meget bedre end vor tidligere. Det aller vigtigste er at min hustru og jeg snarrest muligt hitter en holdbar løsning sådan at vi bliver foruden den frygtelige følelse når man vender hjem til smadrede ruder og et berøvet villahus.