Feriehuset i det svenske haft indbrud igen

Fritidshuset i det svenske offer for tyveri endnu en gang

Sommerhuset i hinsidan fået indbrud atter. For en uge siden da vi kom hjem fra et par dejlige dage i vores fritidhus havde vi desværre haft indbrudstyveri i vor parcelhus. Tyvene havde indvendt alle vores ting og rapset vores kontanter, surround sound system og Ipads og tre Mac computere. Det er ikke første gang at det er forekommet men hver eneste gang er det lige uhyggeligt. Sidste gang det forekom havde røverne ikke gennemrodet huset men blot taget vores lamper og vores ene kogle i stuen. Det her bræk fremstod langt mindre forberedt og det varede fire dage at ordne. Tyvene havde simpelthen kastet samtlige reoler ud på gulvene, ak ja endda vores børns værelser havde indbrudstyvene indvendt.

Den gang da vi købte vores enjendom for et år siden var der allerede i forvejen ophængt hem larm ligesom villa larm hvilket vores håndværkere indlysende nok lod tilbage. Men det lader ikke til at det reagerer særlig godt længere. På grund af det har vi bestemt os for at investere nogle splinternye gsm alarm. Min storesøster har rekommanderet en type men jeg påtænker nu trods alt at høre vores omkringsboende hvilken slags alarmsystemer de har. Vores forsikring har anbefalet at vi laver låsetøj på alle vores vinduer og døre således at det bliver mere udfordrende for røverne at lave en flugtvej. Min kone er dog overhovedet slet ikke glad for tanken om at familien faktisk skal være låst inde i selskab med indbrudstyvene i tilfældet af de begår indbrud imen familien sover.

Min hustru og jeg har virkelige brug for en alarm der er tilknyttet vor mobiltelefoner. Derved kan vi se hvis vi har selvbudne fremmede imens familien er på weekend eller i konoli. Det er også super godt at man kan få at se om alarmen er gået i gang så man kan få fat i de omkringsboende, sådanne at de kan få fat på politiet. Det er desuden meget vigtigt at vi erhverver en tyverialarm som vor børn uden nogen som helst problemer kan bruge. De kommer trods alt hjem fra fritidsordning nogle timer før vi cykler hjem fra arbejde. Alarmen bør være ligetil at slå til og fra men dertil skal den desuden også være bedre end vores tidligere. Det der er vigtigst er at min kone og jeg så hurtig så muligt fremfinder en holdbar løsning sådanne at vi bliver fri for den ubehagelige følelse når vi kommer hjem til en smadret dør og et gennemrodet rækkehus.